Breaking News
31 Μαρτίου 2022

 Στη Δικαιοσύνη κατά του νόμου Αυγενάκη η ΕΠΣ Ηρακλείου!



Η ΕΠΣ Ηρακλείου προσφεύγει κατά του νόμου Αυγενάκη που προβλέπει ότι στις εκλογές ψηφίζουν μόνο τα σωματεία που είναι εγγεγραμένα στο μητρώο της ΓΓΑ με αποτέλεσμα οι εκλογές στις Ενώσεις να γίνονται….. μεταξύ συγγενών και φίλων
«Στοπ» στο κωμικοτραγικό φαινόμενο των εκλογών των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που λόγω του αθλητικού νόμου του Λευτέρη Αυγενάκη γίνονται με τη συμμετοχή ελάχιστων σωματείων, θέλει να βάλει η ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία προκήρυξε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 15/5.

Εξαιτίας του «νόμου Αυγενάκη», που είναι βουλευτής Ηρακλείου, στις εκλογές της ΕΠΣ Μεσσηνίας ψήφισαν μόλις εννέα σωματεία, ενώ υπήρξαν δύο υποψήφιοι πρόεδροι, ενώ στην ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας έγιναν εκλογές στις οποίες ψήφισαν μόλις έξι σωματεία, ενώ υπήρξαν τρεις υποψήφιοι πρόεδροι!

 Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου θέλουν για λόγους «δικαιοσύνης και ισονομίας» να ψηφίσουν στις εκλογές όλα τα ενεργά σωματεία και όχι μόνο αυτά που έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ, όπως προβλέπει ο νόμος και γι' αυτό εξετάζουν τις δυνατότητες που υπάρχουν, δηλαδή την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, κατά το πρότυπο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για το νόμο Αυγενάκη, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, τέσσερα σωματεία, που είχαν αποκλειστεί από τη συμμετοχή στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, επειδή δεν είχαν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ, προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης αποκλεισμού τους από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αλλά στην ουσία κατά του «νόμου Αυγενάκη» και δικαιώθηκαν, με αποτέλεσμα να πάρουν μέρος στη συνέλευση όλα τα σωματεία της Ένωσης είτε ήταν εγγεγραμένα είτε όχι στο μητρώο της ΓΓΑ.
sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 30/03/2022 [vid]

 

 

 

ΟΦΗ-Συνεχίζεται η προετοιμασία για την Λαμία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics