Breaking News
20 Μαΐου 2024

Η Αναστασία Μαρινάκου πήρε το… ρίσκο και δικαιώθηκε



Μπορεί στην αρχή της χρονιάς η Αναστασία Μαρινάκου να είχε στο μυαλό της τα 5.000 μ., ωστόσο η πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήρθε στα 10.000 μέτρα.

Η Αναστασία Μαρινάκου πήρε το… ρίσκο και δικαιώθηκε
Η Αναστασία Μαρινάκου με την εμφάνιση της το Σάββατο στο Λονδίνο κατάφερε να “κλείσει” θέση για Ρώμη και παράλληλα να γίνει η τρίτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

“Τα περιθώρια στένευαν. Είχα πει θα τα δώσω όλα για όλα και το πήρα απόφαση να μπω στα 10.000 μ. Στον αγώνα που έκανε αρχές του μήνα στα 5.000 μ., καθώς οι συνθήκες δεν ήταν καλές. Από τη στιγμή που δεν είχα ράνκινγκ ήταν ρίσκο να κυνηγήσω το 5άρι. Έτσι αποφάσισα να μπει στο 10άρι“, είπε η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ, που έκανε το πρώτο της 10άρι εντός στίβου.


“Η επίδοση του Λονδίνου έχει περιθώρια βελτίωσης. Τώρα θα επικεντρωθώ στην προπόνηση και θα πάω απευθείας στο Ευρωπαϊκό εκεί όπου θέλω να είμαι καλά. Είναι μια καλή ευκαιρία να διεκδικήσω κάτι καλό, καθώς πάμε απευθείας τελικό. Ανάλογα με το πως θα πάει το 10αρι θα κυνηγήσω τη συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα 10.000 μ. είναι ένα αγώνισμα, όπου θέλει εμπειρία στη διαχείριση της κούρσας. Έκανα ντεμπούτο στο 32.36, ήταν πρώτος αγώνας χωρίς εμπειρία. Τώρα έχω μπροστά μου το χρόνο να φτιάξω το πλάνο του αγώνα μου. Θα υπάρξουν αλλαγές ρυθμούς, θα γίνει μάχη. Όλα αυτά θέλω να τα δουλέψω στην προπόνηση το επόμενο διάστημα. Γενικά τα 10.000 μ. είναι ένα αγώνισμα που θέλει πάρα πολύ καθαρό μυαλό και να είσαι συγκεντρωμένος. Θα είμαι συγκεντρωμένη και θα κάνω υπομονή“

 

Η Μαρινάκου με το 32.36.78 έγινε η τρίτη Ελληνίδα όλων των εποχών πίσω από τις Αλεξία Πάππας (31.36.16) και Χρυσοστομία Ιακώβου (32.18.62).


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Ο καιρός σήμερα 20/05/2024

 

 

 

 

Στις 22 Ιουλίου 2024 στην Αθήνα έκλεισε φιλικό σγώνα με την Μάλτα η Εθνική ομάδα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics