Breaking News
19 Ιουλίου 2016

Ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, εκτίμησε ότι η Premier League της νέας σεζόν θα είναι συναρπαστική και ίσως η καλύτερη των τελευταίων χρόνων.

Ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας εξήγησε πως η παρουσία των Πεπ Γκουαρντιόλα, Αντόνιο Κόντε και Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί εγγύηση για μια θεαματική σεζόν.

«Η επόμενη σεζόν θα είναι συναρπαστική, επειδή ο Γκουαρντιόλα θα είναι στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι και ο Ζοσέ Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ. Θα είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά την ίδια στιγμή εντυπωσιακή και θεαματική για τους φιλάθλους,» δήλωσε σχετικά ο Ρανιέρι στον αγγλικό Τύπο και συμπλήρωσε:

«Αυτές οι μεγάλες ομάδες θα έχουν την πίεση. Εμείς είμαστε πρωταθλητές, αλλά ομάδες όπως η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, η Τσέλσι και η Αρσεναλ δεν πέτυχαν τίποτα την περασμένη σεζόν και θα παίξουν με δολοφονικό ένστικτο τη νέα σεζόν.»

Ο Ρανιέρι ξέρει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά είναι αποφασισμένος να το κάνει. «Το παραμύθι συνέβη μία φορά και κερδίσαμε. Προφανώς θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο, αλλά για εμάς είναι πολύ, πολύ σημαντικό να εξασφαλιστεί η παραμονή μας στην Premier League. Αυτός θα είναι ο πρώτος στόχος μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics