Breaking News
20 Ιουλίου 2016

Στα Χανιά για λογαριασμό και πάλι του Κισσαμικού επιστρέφει ο Νώντας Παντελάκης. Ο Ολυμπιακός συναίνεσε στην παραμονή του Χανιώτη αμυντικού στην ομάδα του Καστελίου κι έτσι για 2η συνεχόμενη χρονιά θα φορά τη φανέλα του Κισσαμικού.

Ο Παντελάκης την επόμενη χρονιά αναμένεται να πάρει πιο πολλές ευκαιρίες και ειδικότερα θα επιδιώξει να καθιερωθεί βασικός. Αυτός κιόλας είναι ο λόγος που δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα και ειδικότερα στον Πανθρακικό που τον ήθελε πολύ να τον εντάξει στο δυναμικό του. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο Παντελάκης βρέθηκε στο Ρέντη όπου προπονούταν και περίμενε τον Ολυμπιακό για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Μια σημαντική λοιπόν επιστροφή για τον Κισσαμικό, με τον Παντελάκη να παραμένει στην ομάδα, την οποία θα ενισχύσει τη νέα περίοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics