Breaking News
24 Ιουλίου 2016

Ευδιάθετος ο διεθνής στόπερ στο ταξίδι της Ρόμα προς Βοστώνη.

Τις τελευταίες μέρες ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κώστας Μανωλάς είναι «ψημένος» να φύγει από τη Ρόμα, όμως οι «τζιαλορόσι» δεν ανάβουν το πράσινο φως λόγω της ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό και προβλέπει πως σε ενδεχόμενη πώλησή του, η ομάδα του Πειραιά θα πάρει το 50% των χρημάτων. Κάτι που φέρεται να έχει δημιουργήσει ένταση μεταξύ του παίκτη και της ομάδας.

Ο διεθνής στόπερ πάντως, στο ταξίδι για την Βοστόνη, παρουσιάστηκε χαμογελαστός, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Τζέιμς Παλότα που περίμενε την αποστολή της Ρόμα στην Αμερικάνικη πόλη, είχε θερμό τετ-α-τετ μαζί του, γνωρίζοντας πως αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics