Breaking News
03 Αυγούστου 2016

Ο διεθνής μέσος θέλει να αγωνιστεί σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι σε αυτό της Ρωσίας.

Πορτογαλικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Ανδρέα Σάμαρη να μην βλέπει «ζεστά» το ενδεχόμενο μεταγραφής του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η ρωσική ομάδα έχει καταθέσει μία πρόταση, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως έχει απορριφθεί από την Μπενφίκα. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας αξιώνουν 20 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως της παραχώρησης του διεθνή μέσου, ένα ποσό που αντιστοιχεί στο διπλάσιο των χρημάτων που έδωσε ο πορτογαλικός σύλλογος για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Σάμαρης φαίνεται πως θα εξέταζε με καλύτερο μάτι μία πρόταση από ένα άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι αυτό της Ρωσίας.

Όπως εκτιμούν οι Πορτογάλοι, στη συγκεκριμένη υπόθεση τα πάντα μπορούν να αλλάξουν καθώς αν η Ζενίτ ανέβει και τα βρει με την Μπενφίκα, κάνοντας παράλληλα μία πολύ ικανοποιητική προσφορά και στον ίδιο τον παίκτη, δεν αποκλείεται να καταφέρει να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics