Breaking News
30 Οκτωβρίου 2016

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2022 ο Γκάρεθ Μπέιλ, με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης να ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ουαλού.

Έτσι, ο Μπέιλ ο οποίος όταν αποκτήθηκε από τους Μαδριλένους ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, θα μείνει στη «βασίλισσα» για άλλα έξι χρόνια. 

O Mπέιλ μετακόμισε στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2013 και σε 90 εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας έχει πετύχει 50 γκολ. Η επίσημη παρουσίαση της ανανέωσής του θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Οι Μαδριλένοι είχαν ανακοινώσει τις προηγούμενες ημέρες τις επεκτάσεις των συμβολαίων των Κρόος, Μόντριτς και Λούκας Βάθκεθ και μετά τον Μπέιλ αναμένεται να πάρει σειρά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται κατά καιρούς, έχει δηλώσει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει στη Μαδρίτη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics