Breaking News
13 Απριλίου 2017

Η Ατλέτικο κράτησε απόρθητο το «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στη Λέστερ, την οποία νίκησε με το ισχνό αλλά πολύτιμο 1-0 και θα παίξει στη ρεβάνς του «Κινγκ Πάουερ» την ερχόμενη Τρίτη (18/4) έχοντας πλεονέκτημα απέναντι στις «αλεπούδες».



Το παιχνίδι ήταν ποιοτικό κακό και χαρακτηρίστηκε από μια ανάλογη απόφαση του Έρικσον, ο οποίος στο 27΄ καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκριζμάν από τον Ολμπράιτον, με την παράβαση να έχει σημειωθεί εκτός περιοχής! Ο Γάλλος ήταν ψύχραιμος από τα 11 μέτρα, νίκησε τον Σμάιχελ κι έγραψε την ιστορία αυτής της αναμέτρησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ολμπράιτον, Μπεναλουάν, Χουτ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Σάβιτς, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (65΄ Κορέα), Γκάμπι, Φερνάντο Τόρες (75΄ Τομάς), Γκριζμάν.

ΛΕΣΤΕΡ (Κρεγκ Σέιξπιρ): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μπεναλουάν, Χουτ, Φουκς, Εντιντί, Ντρινκγουότερ, Ολμπράιτον, Μαχρέζ, Οκαζάκι (46΄ Κινγκ), Βάρντι (77΄ Σλιμανί).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics