Breaking News
02 Νοεμβρίου 2017

Μια από τις σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία της σημείωσε η Τότεναμ, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Γουέμπλει και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση στην φάση των 16 του Champions League.

 

Στο 27ο λεπτό από την ασίστ του Τριπιέρ, ο οποίος ξεκίνησε από θέση off side, ο Ντέλε Άλι με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φρανσίσκο Κασίγιο, ανοίγοντας το σκορ.


Ο Άγγλος επιθετικός των Λονδρέζων πέτυχε δεύτερο γκολ στο 56ο λεπτό, έχοντας αρκετή τύχη στην προσπάθειά του, αφού το σουτ κόντραρε στον Ράμος και άλλαξε πορεία.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέλε Άλι έγινε μόλις ο τρίτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει δύο φορές σ’ έναν αγώνα Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι άλλοι δύο είναι οι Μπέκαμ και Τζέραρντ.

Τα πράγματα για τη Ρεάλ έγιναν ακόμα χειρότερα στο 65’, όταν ο Έρικσεν βρήκε ανοικτή την άμυνα των Ισπανών και με σουτ έγραψε το 3-0.

Οι «Μαδριλένοι» είχαν να βρεθούν με τρία γκολ πίσω στο σκορ από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2005, όταν γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τη Λιόν για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων (Κάριου 21’, Ζουνίνιο 26’, Βιλτόρ 31’).

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν συμμάζεψε κάπως την κατάσταση στο 81ο λεπτό, με τον Ρονάλντο να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ, το οποίο κόντραρε σε αμυντικό της Τότεναμ.


Τότεναμ (3-4-2-1): Γιορίς – Αλντερβάιλεντ (24’ Σισοκό), Σάντσες, Βερτόνγκεν – Τριπιέρ, Ντάιερ, Γουίνκς (66’ Ντεμπελέ), Ντέιβις – Έρικσεν, Ντέλε Άλι – Κέιν (79’ Γιορέντε).

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-1-2): Κασίγιο – Χακίμι, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο – Μόντριτς (81’ Ερνάντες), Κασεμίρο, Κρόος – Ίσκο (73’ Μπόρχα) – Ρονάλντο, Μπενζεμά (73’ Ασένσιο).
novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics