Breaking News
21 Μαΐου 2024

Τη φανέλα του ΟΦΗ θ για 7η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο μέχρι το 2025.

 

Ο Αργεντίνος άσος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ, αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, αλλά και ένα αγαπημένο «παιδί» των φιλάθλων του Κρητικού συγκροτήματος.


Ο Νέιρα εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα μετρά συνολικά 145 συμμετοχές, 26 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του.

Η ανακοίνωση: Ο Juan Neira, ένας από τους πιο εμβληματικούς ξένους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ, παραμένει στην Κρήτη! Παραμένει στο Γεντί Κουλέ! Παραμένει στο “σπίτι” του!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό “αρτίστα” της μπάλας ως το καλοκαίρι του 2025 κι έτσι, ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ, θα φοράει τα ασπρόμαυρα για 7η αγωνιστική περίοδο!

Ο Neira έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας, αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, έχοντας ήδη “σπάσει” το φράγμα των 100 συμμετοχών!

Ο Αργεντινός εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα μετρά συνολικά 145 συμμετοχές, 26 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του.

Juan, προχωράμε μαζί…."

Μιλώντας για τη νέα συμφωνία, ο Αργεντίνος αρτίστας αναφέρθηκε στη νέα σεζόν δίνοντας το σύνθημα.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα μείνω για άλλον ένα χρόνο στην οικογένεια του ΟΦΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω για ακόμα μία χρονιά. Δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτόν τον επιπλέον χρόνο, μακάρι να είναι μία αξέχαστη σεζόν και καλύτερη από αυτή που ολοκληρώθηκε. Θα είμαστε ξανά μαζί στο γήπεδο και θα κάνω για τον ΟΦΗ ό,τι καλύτερο μπορώ!»

ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Παρόντες στην Εθνική ομάδα πόλο παίδων θα είναι οι Γεωρβασάκης και Ζουζούνης

 

 

 

 

Η αθλήτρια του ΚΟΗ Μυρτώ Μαγκαναράκη στη βασική σύνθεση της εθνικής μας ομάδας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics