Breaking News
01 Απριλίου 2021

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στο τοπικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Γεωργαλή.

 

Ο 36χρονος παίκτης έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν για χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου η είδηση του θανάτου του

Διαβάστε επίσης:

Ο Δημήτρης Γεωργαλής ήταν παίκτης του ΕΓΟΗ πριν την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ έχει γράψει τη δική του ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα του Πόρου.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Γεωργαλή για τον αναπάντεχο χαμό του.

Ο Δημήτρης έπαιξε στον Πόρο για ένα χρόνο στη Β' ΕΠΣΗ και πανηγύρισε με την ομάδα μας την άνοδο από τη Β' κατηγορία στην Α2 ΕΠΣΗ.

Στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του είμαστε όλοι συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του».

Prismasport.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο FIBA Hall Of Fame!

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Προς 12 Απριλίου το άνοιγμα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics