Breaking News
02 Ιουλίου 2021

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και νυν της Ξάνθης, είπε το δικό του αντίο στους «κιτρινόμαυρους».

 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και νυν της Ξάνθης, είπε το δικό του αντίο στους «κιτρινόμαυρους».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως ο Εργοτέλης αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο για εκείνον, ενώ νιώθει ευγνωμοσύνη προς όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια στον Εργοτέλη.


Αναλυτικά στην μακροσκελή του ανάρτηση αναφέρει: «Αυτή η ομάδα αποτέλεσε και αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο για μένα. Νιώθω ευγνώμων προς την ομάδα, τις διοικήσεις , τα προπονητικά επιτελεία , τους συμπαίκτες μου, το ιατρικό επιτελείο, τους φροντιστές και τα άτομα στα γραφεία που είχα την τύχη να συνεργαστώ αυτά τα χρόνια. Χάρη σε αυτούς έμαθα τι πάει να πει ομάδα-οικογένεια.

Το Ηράκλειο πλέον αποτελεί το σπίτι μου ,μαζί με την οικογένεια μου και ο Εργοτέλης το δεύτερο σπίτι μου. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη τους και να είναι σίγουροι ότι έδωσα ότι μπορούσα με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Έζησα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που κατάφερα να βάλω ένα λιθαράκι στην ιστορία της ομάδας. Μοναδική πικρία το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να επαναφέρουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, πράγμα που είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχει στο εγγύς μέλλον.
mikriliga.gr
Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Με προβλήματα η «πρώτη» της σεζόν

 

Ωκεάνιο Καγιάκ: Διπλή ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics