Breaking News
11 Μαΐου 2024

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Πρεβολαράκη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ



Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν κατάφερε να πάρει μέσω του προ-Ολυμπιακού της Κωνσταντινούπολης το εισιτήριο για τους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της, την ώρα που ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ βρίσκεται μία μόλις νίκη μακριά από το Παρίσι.

Το όνειρο της Μαρίας Πρεβολαράκη να συμμετάσχει στους τέταρτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της έσβησε.

Η κορυφαία Ελληνίδα παλαίστρια δεν κατάφερε στην κατηγορία των 57 κιλών να πάρει το ένα από τα τρία τελευταία εισιτήρια του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, με συνέπεια να σταματήσει το σερί που είχε χτίσει με τις παρουσίες στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Η Πρεβολαράκη είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και του Τόκιο το 2021.

Η 32χρονη αθλήτρια έχασε από την Ζεϊνέπ Γιεκγτίλ με τεχνική υπεροχή και συγχρόνως έμεινε εκτός της διαδικασίας του ρεπεσάζ, μέσω του οποίου θα μπορούσε να διεκδικήσει την παρουσία της στο Παρίσι. Εκεί από όπου βρίσκεται μία νίκη μακριά ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ.

Ο Έλληνας παλαιστής αγωνίζεται με τον Ουκρανό Βασίλι Μιχαίλοφ στα ημιτελικά του τουρνουά, με το θετικό αποτέλεσμα να του δίνει την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχει ακόμα μία ευκαιρία στον μικρό τελικό.

sport24.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 10 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ο Αχιλλέας Αντωνίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ιταλικό Grand Prix «Renzo Nostini»,

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics