Breaking News
16 Αυγούστου 2016

Από 22 ποδοσφαιριστές αποτελείται η πρώτη επίσημη αποστολή του Πάουλο Μπέντο στην θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός που θα ηγηθεί των «ερυθρολεύκων» στο ταξίδι με προορισμό την πατρίδα του για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αρούκα, άφησε στην Αθήνα τους τραυματίες, Μπουχαλάκη, Ελαμπντελαουϊ, Μανιάτη και Σιόβα. 


Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ο έμπειρος τεχνικός καλείται να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League, αρχής γενομένης από την πρώτη αναμέτρηση για τα play off της διοργάνωσης.
Οι «εκλεκτοί» του Μπέντο, είναι οι Ανδρούτσος, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics