Breaking News
11 Οκτωβρίου 2016

Διάθεση για να βρεθεί άκρη στο «τηλεοπτικό τοπίο» της Β΄ Εθνικής ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα έδειξε η Πολιτεία.

Αυτό το μήνυμα βγήκε μετά τη σημερινή συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν αυτό των τηλεοπτικών και όπως διέρρευσε το πρόβλημα που απασχολεί τη διοργανώτρια αρχή και κατ΄ επέκταση όλες τις ομάδες βαίνει προς την επίλυσή του.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Football League αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η συνάντηση διεξήχθη σε ειλικρινές κλίμα και μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν και που αφορούσαν την Ένωσή μας, ετέθη και το θέμα της τηλεοπτικής στέγης του Πρωταθλήματος, όπου υπήρξε διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για την αντιμετώπισή του».

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία που θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη. Το πιθανότερο σενάριο θέλει την πρεμιέρα να διεξάγεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, με την προϋπόθεση μέχρι τότε να έχει λυθεί οριστικά το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics