Breaking News
02 Νοεμβρίου 2016

Την προετοιμασία του για τον προσεχή αγώνα της Κυριακής (6/11), με αντίπαλο την Λαμία, ξεκίνησε ο Κισσαμικός.


Επιστροφή στα βάσανα για τους παίκτες του Κισσαμικού, οι οποίοι μετά το ρεπό της Τρίτης (1/11), έβαλαν μπροστά την προετοιμασία τους, για τον εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Λαμία.


Στα θετικά για τον τεχνικό της ομάδας των Χανίων Σπύρο Μπαξεβάνο, η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων καθώς όλοι οι παίκτες, είναι στην διάθεση του Μακεδόνα προπονητή για το εν λόγω ματς όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος.

Οι Κρητικοί θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη (3/11), ενώ μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, θα τελεστεί στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics