Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Μετά το χθεσινό νέο... ρεσιτάλ διαιτησίας που είδαμε στο παιχνίδι της ομάδας μας με τη Λαμία από τον κ. Μουρτζάκη και παρότι είχαμε σκοπό να μην ασχοληθούμε ξανά, αφού και παλιότερα οι "φωνές" μας για τις αρνητικές διαιτησίες δεν εισακούστηκαν, θα θέλαμε να πούμε στους κυρίους της ΚΕΔ/ΕΠΟ ότι η σιωπή μας τόσο καιρό δεν σημαίνει αδυναμία ή ότι δεν έχουμε πάρει... χαμπάρι το τι γίνεται.

Το προηγούμενο διάστημα τα... βάζαμε εμείς οι ίδιοι με την ομάδα μας γιατί γνωρίζαμε ότι δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές όμως, ενώ η εικόνα της ομάδας είναι σαφώς βελτιωμένη και μας κάνει να νιώθουμε (ξανά) περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο και για την ψυχή και την αγωνιστικότητα που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μας, κάποιοι άλλοι δεν μας αφήνουν να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από τα παιχνίδια.

Να δεχθούμε το «ανθρώπινο λάθος», αλλά όταν αυτά τα «ανθρώπινα λάθη» είναι συνεχόμενα και εις βάρος της ομάδας μας τότε μας κάνει ξεκάθαρα να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για «ανθρώπινα λάθη». Τις... υποψίες μας ότι σε κάποιους μάλλον δεν αρέσει η υγεία που εκπέμπει η ομάδα μας από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της σε εθνικές κατηγορίες ενισχύουν οι ορισμοί διαιτητών που δεν έχουν ξαναπαίξει στην κατηγορία αυτή, παίζουν πρώτη φορά σε παιχνίδια της ομάδας μας και μετά... εξαφανίζονται, αφού έχουν κάνει πρώτα το "έργο" τους.

Ας τελειώσουν πια τα "πειράματα" και τα παιχνίδια με την ομάδα μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα μας τη στιγμή που δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα γι' αυτό.

Τέρμα πια οι... Καρατέρποι, Μαρόπουλοι και Μουρτζάκηδες. Η υπομονή έχει και τα όριά της.

Ας έχουν υπόψιν τους οι αρμόδιοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ ότι εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

Κισσαμικός, Σύλλογος Περήφανος Κρητικός!».