Breaking News
20 Ιουλίου 2017

Την παρουσία του στον τελικό του Ελεύθερου Προγράμματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης εξασφάλισε το ντουέτο της Εθνικής μας Ομάδας Πλατανιώτη-Παπάζογλου.

 


Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες κατέκτησαν την 8η θέση στον Προκριματικό, σε έναν αγώνα όπου διήρκεσε 4 ώρες και 5 λεπτά καθώς είχε συμμετοχή ρεκόρ 43. Το ντουέτο της Εθνικής Ομάδας εκτέλεσε με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά του και βαθμολογήθηκε με 87,3000 β., βαθμολογία που το κατέταξε 8ο ανάμεσα σε 43 Ντουέτα που έλαβαν μέρος στον Προκριματικό, άφησε πίσω του μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος και προκρίθηκαν στον Τελικό όπου θα μετάσχουν τα 12 καλύτερα Ντουέτα. Ο Τελικός είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (20/7) στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας).

Την πρώτη θέση τον Προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου πήραν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο - Αλεξάνδρα Πάτσκεβιτς με 96,6333 β., τη δεύτερη οι Κινέζες Ζιάνγκ Γουένγουέν και Ζιάνγκ Τιγκτιγκ με 94,9333 β. και την τρίτη οι Ουκρανές Άννα Βολόσινα - Γιελιζαβέτα Γιάκνο με 92,8333 β.

.gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics