Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
18 Δεκεμβρίου 2015

Παρελθόν και επίσημα απο την Παναχαϊκή αποτελεί απο την Παρασκευή (18/12) ο Σάββας Σιατραβάνης που αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ εν΄όψει Ιανουαρίου όπως σας αποκάλυψε σε χθεσινό του (17/12) κείμενο το "tvsport.gr".

Έτσι ο δρόμος για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού εξτρέμ έχει ανοίξει πλέον και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τον Σιατραβάνη αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για την επαγγελματική στάση που επέδειξε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα μας και του εύχεται ολόψυχα να είναι πάντα υγιής και να πετύχει στην καριέρα του όσα επιθυμεί».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics