Breaking News
04 Μαΐου 2018

Ο Εργοτέλης αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 στη Σπάρτη με την τοπική ομάδα στο εναρκτήριο ματς της 30ης αγωνιστικής κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή του στη Football League.

Παιχνίδι για γερά νεύρα στη Λακωνία, με την Σπάρτη να περνά από «χίλια κύματα» έστω για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην προσπάθεια της για την σωτηρία. Το 2-2 κόντρα στον Εργοτέλη ήρθε ουσιαστικά από την «προσφορά» των Κρητικών με δύο λάθη της άμυνας, ένα στην αρχή της αναμέτρησης και ένα στο τέλος.

 

Ο Φουρτάδο (4’) και ο Γουόρντεν (80’) εκμεταλλεύθηκαν απόλυτα τις δύο αδράνειες για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και τελικά να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας οι γηπεδούχοι.
Ενδιάμεσα ο Εργοτέλης «κατάφερε» να μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Κάιπερς για χτύπημα στον Οικονομόπουλο (14’) και να σημειώσει δύο γκολ με πέναλτι του Μπουρσέλη (19’) και με σουτ του Έφορντ στο 61ο λεπτό.

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης δεν κράτησαν, πάντως, για πολύ ούτε το προβάδισμα, αλλά ούτε και το πλεονέκτημα του ποδοσφαιριστή παραπάνω, αφού στο 41ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιόφου.
Αυτή η ισοπαλία δίνει ένα πλεονέκτημα παραμονής στον Εργοτέλη που έχει και την ισοβαθμία απέναντι στην Σπάρτη και σαφώς καλύτερο πρόγραμμα από την ομάδα της Λακωνίας.

ΓΚΟΛ: 4' Φουρτάδο, 80’ Γουόρντεν - 19' πεν. Μπουρσέλης, 61' Έφορντ
ΚΟΚΚΙΝΗ: 41' Τσιόφου - 14' Κάιπερς

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης (46' Γραικός), Σάββα (Μουζακίτης), Nιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο (58' Γουόρντεν).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75’ Μπούζας), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (90’ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics