Breaking News
28 Μαΐου 2018

Με την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων της Football League και της Γ’ Εθνικής σχηματοποιήθηκε ο «χάρτης» του Πρωταθλήματος της Football League για τη σεζόν 2018-19, η οποία βάσει των όσων ισχύουν ως σήμερα θα διεξαχθεί με 16 ομάδες.

 

Αυτές είναι οι εξής:

Κέρκυρα, Πλατανιάς (προερχόμενες από τη Super League), Παναχαϊκή, ΑΟΧ Κισσαμικός, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, Απόλλων Πόντου, Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Αιγινιακός, Σπάρτη (παραμένουσες από τη Football League), Ηρακλής, Βόλος ΝΠΣ, Αήττητος Σπάτων και Αστέρας Αμαλιάδας ή Ηρόδοτος.

Η οριστικοποίηση της ομάδας που θα εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου από τον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πίσω από τον Αήττητο Σπάτων θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού εκκρεμεί η τύχη του διακοπέντος αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Αμαλιάδας και Ηρόδοτο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics