Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός επικράτησε με 2-0 στο φιλικό με τον Ηρόδοτο.

 

Καλή απόδοση έπιασαν οι Χανιώτες, στο φιλικό με τον Ηρόδοτο, παίρνοντας τη νίκη με 2-0. Τα γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καραγιάννη στο 46' και τον Αποστολόπουλο στο 76'. Μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Σελινιωτάκη ο οποίος χτύπησε στο χέρι και έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 73ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν στο 14' και στο 65' με τον Λαζαρίδη να αποκρούει τα σουτ του Αυγενικού. 

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (81' Γρηγορόπουλος), Ζιούλης (62' Καντιμά), Φαζός, Αρναούτογλου (62' Παπαχρήστος), Σελινιωτάκης (73' λ. τρ. Κεχαγιάς), Γκίνη (83' Νικολούδης), Σιμόν (62' Τεγούσης), Αρναρέλλης (62' Βρεττός), Καραγιάννης (62' Αποστολόπουλος), Ρίσκι (62' Μαλόνγκα)

Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (81' Μπαλάφας), Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Μπάμπης (87' Κανδυλάκης), Αυγενικού (79' Αμαραντίδης), Κασαπάκης (64' Φουκαράκης), Κοντογιάννης, Φραγκουλάκης, Μασάδο (79' Παναγιωτάκης), Μωραΐτης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics