Breaking News
28 Οκτωβρίου 2018

Καλύτερος ο Εργοτέλης, έφτασε στη νίκη χάρη σε δύο τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, δημιούργησαν και εκείνοι κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε γκολ και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από την πρεμιέρα.

Το πρώτο σουτ στον αγώνα ανήκε στον Απόλλωνα, με τον Κυβελίδη να μην μπορεί να κερδίσει τον Καλογεράκη (7’). Ο Εργοτέλης απάντησε με τον Τσέλιο (10’), ενώ ο Κοζορώνης, στο 26’, νικήθηκε από το Θεοδωρόπουλο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και μια προσπάθεια του Σουντουρά, από πλευράς φιλοξενούμενων, στο 41’, που μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Ηρακλειωτών.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, δηλαδή με ευκαιρία του Κυβελίδη, ο οποίος σούταρε άστοχα, ενώ δίπλα του ήταν ο Πορτουλίδης (53’). Στο 56’, ο Έφορντ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει εκτέλεση κόρνερ από καλή θέση. Το σκορ άνοιξε για τους «κιτρινόμαυρους», στο 72’. Σκόρερ ο Τσέλιος με δυνατό σουτ, εντός περιοχής, για το προβάδισμα των Κρητικών. Στο 78’, ο Εφόρντ με νέο σουτ, από πάσα του Μπουτσάκη, «έγραψε» και το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Στο 82’, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος δεν κατάφερε να νικήσει εκ νέου το Θεοδωρόπουλο. Ως το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τον Εργοτέλη να ξεκινάει με τρίποντο το μαραθώνιο της Football League.

Σκόρερς: Τσέλιος (72’), Εφόρντ (78’)

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (75’ Ροβίθης), Έφορντ, Κουατένγκ (89’ Καπνίδης)

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Σουντουρά, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics