Breaking News
24 Νοεμβρίου 2018

Το γήπεδο των Περιβολίων συγκλονίστηκε στο 55’ του κρητικού ντέρμπι ΑΟΧ Κισσαμικός - Ηρόδοτος 2-0, όταν ο Μασάδο έπεσε στο χόρτο αναίσθητος. Ο Βραζιλιάνος άσος του Ηρόδοτου συγκρούστηκε στον αέρα με τον Γκίνη και έπεσε στο έδαφος ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα.

 

Αμέσως έσπευσαν από πάνω του οι παίκτες και των δύο ομάδων, τα ιατρικά επιτελεία και ο γιατρός του αγώνα. Ο Μασάσο συνήλθε και σηκώθηκε λίγο αργότερα, αλλά κατευθυνόμενος προς την πλάγια γραμμή, σωριάστηκε και πάλι στο χορτάρι.

Οι γιατροί τον συνέφεραν και πάλι, με το ασθενοφόρο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Βραζιλιάνος όμως ήταν σε κατάσταση σύγχυσης, πιθανότητα λόγω διάσεισης, και δεν ήθελε να αποχωρήσει, ζητώντας από τον πάγκο να μην γίνει αλλαγή. Στη θέση του πέρασε ο Κωνσταντινίδης και ο Μασάσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics