Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
23 Ιανουαρίου 2016

Με δύο σημαντικούς παίκτες θα παραταχθεί αύριο (24/1) στις 3μ.μ στο Μάλεμε απέναντι στην Κέρκυρα για την 16η αγωνιστική της Football League ο Κισσαμικός.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα έχει στη διάθεση του, τον Βαττή που εξέτισε την τιμωρία του, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Σαπαλίδη που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή. 

Αναλυτικά η αποστολή του Κισσαμικού για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα αποτελείται από τους: Λαζαρίδη, Αγριμάκη, Τσερκέζο, Κουρτεσιώτη, Τσοντάκη, Τζημογιάννη, Σταθάκη, Γιαννίτση, Σελινιωτάκη, Πότσι, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττα, Τσικουδάκη, Βαττή, Μάντζη, Ποσίνκοβιτς και Σαπαλίδη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics