Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
05 Φεβρουαρίου 2016

Mε έγγραφο που έστειλε ο Σταύρος Κοντονής σε Πανελευσινιακό, Παναχαϊκή και Football League έκανε γνωστό ότι το κυριακάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων δεν θα διεξαχθεί, κατόπιν δικής του απόφασης που του δίνεται από τον νέο αθλητικό νόμο!

Στο «στρατόπεδο» της Ελευσίνας όπως ήταν λογικό μετά από αυτή την εξέλιξη η δυσαρέσκεια είναι έκδηλη, αφού η ομάδα της Δυτικής Αττικής έχει ήδη προγραμματίσει την μετάβαση της στην Πάτρα, ενώ είχε κλειστεί και το ξενοδοχείο όπου θα διέμενε η αποστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com o πρόεδρος των «σταχυοφόρων»,Σπύρος Δημόπουλος εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα της κατάθεσης των δελτίων των ποδοσφαιριστών στη διοργανώτριας, ως ένδειξη έντονης διαμαρτυρίας για την απόφαση του Υφυπουργού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανελευσινιακός:

«Όπως στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα είναι η δεύτερη φορά που ο αγώνας μας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 δεν διεξάγεται την προκαθορισμένη ημερομηνία με υπαιτιότητα του αντιπάλου σωματείου. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι το όλο περιστατικό έχει απώτερο σκοπό την αναβολή του αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ μετά από αυτή την απόφαση σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς αισθάνεται κατάφωρα αδικημένη με την εν λόγω απόφαση».

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«O αγώνας μεταξύ  των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του  Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΠΑΤΡΑΣ με ώρα έναρξης την 15:00΄ αναβάλλεται μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics