Breaking News
02 Απριλίου 2021

Αποκαλυπτικός για τον Ηρόδοτο ήταν ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή στρογγυλή Θεά του crete2day.com .

 

 

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Απ’ όλες τις ομάδες που συνεργάστηκα ο Ηρόδοτος ήταν το κάτι άλλο. Όποιος δεν έχει περάσει από αυτό το σωματείο δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Το DNA αυτής της ομάδας είναι απίστευτο. Σε κάνει από την πρώτη μέρα να νιώσεις Ηρόδοτος, Αλικαρνασώτης. Πάντα συγκινούμαι όταν μιλάω για τον Ηρόδοτο.

Πετύχαμε πολύ μεγάλα πράγματα με εξαίρετα παιδιά (ποδοσφαιριστές) και καταπληκτική διοίκηση. Και ο κόσμος απίστευτος!

Με μια νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική ομάδα και με ένα ρόστερ 130.000 ευρώ πετύχαμε τόσα πολλά. Δεν μπορεί να συγκριθεί αυτή η χρονιά. Με έχει στιγματίσει. Ακόμη μιλάμε με τα παιδιά όπου κι αν βρίσκονται.

Δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε αυτή η προσπάθεια και στη Β’ Εθνική, γιατί αυτή η ομάδα που είχαμε φτιάξει δεν συνέχισε. Μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα με 22,8 μέσο όρο ηλικίας, με παιδιά με ταλέντο και Ηροδοτάκια.

Μετά την άνοδο γίνανε εγκλήματα σ’ αυτή την ομάδα. Άλλαξε η Διοίκηση και αυτή η ομάδα διαλύθηκε σε μια νύχτα μέσα. Φύγανε παιδιά περιουσίες από τον Ηρόδοτο.

Ένα απλό παράδειγμα. Κώστας Προβιδάκης. Έφυγε από την ομάδα χωρίς το σωματείο να πάει ένα ευρώ. Ο Βασίλης Μπάμπης που ήταν ένα από τα καλύτερα μπακ της Κατηγορίας και άλλοι. Φύγανε όλα τα παιδιά από τον Ηρόδοτο.

Δεν κατηγορώ κανέναν. Μη παρεξηγηθώ. Με τη διοίκηση μου είχαμε φοβερή συνεργασία και ήταν άψογοι παράγοντες. Δεν μας έλειπε τίποτα. Και μιλάω για τον Στέλιο Σωκιανό, τον Μιχάλη Γεωργιάδη, τον Μιχάλη Μωραίτη τον Μιχάλη Στρίτζη και όλα τα παιδιά. Δυστυχώς την επόμενη χρονιά δεν μπορούσαν οικονομικά να ανταπεξέλθουν και έδωσαν την ομάδα.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Για τον Ηρόδοτο δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν.

Αυτή η ομάδα του Ηροδότου μου θύμιζε εκείνη την ομάδα του Εργοτέλη που έβγαινε κατηγορίες την μια μετά την άλλη. Με νέα παιδιά από το Ηράκλειο. Εποχές Τζώρτζογλου.

Δυστυχώς δεν με άφησαν να συνεχίσω αυτή την ομάδα.»

Διαβάστε επίσης:

Λ. Αυγενάκης: «Η αθλητική μεταρρύθμιση διαμόρφωσε ήδη ένα ανανεωμένο και φωτεινό περιβάλλον

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics