Breaking News
13 Ιουνίου 2021

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι η επόμενη στην ομάδα του Γιούχτα που σύντομα θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά…

 

 

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι η επόμενη στην ομάδα του Γιούχτα που σύντομα θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που θα την βρει και πάλι στη Γ΄Εθνική.

Οι διοικούντες την ομάδα των Αρχανών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Άγγελου Κασσωτάκη στον πάγκο της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα του δώσουν τα κλειδιά του Γιούχτα και τη νέα αγωνιστική περίοδο κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.


Από την πλευρά του ο νεαρός τεχνικός έχει ζητήσει να παραμείνουν όλοι οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport η ομάδα των Αρχανών αναζητεί και ένα εμπειρο άνθρωπο του ποδοσφαίρου προκειμένου να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

από mikriliga.com:

Photo Patris.gr
Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα ζώδια 13/06

 

NBA Top 5: Η… χερούκλα του Λέοναρντ σε δράση [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics