Breaking News
21 Μαρτίου 2016

Η Κέρκυρα συνέτριψε στο επτανησιακό ντέρμπι τη Ζάκυνθο και πλησίασαν στον πόντο την ΑΕΛ με τη συμπήρωση 24 αγωνιστικών στη Football League.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι και στο 28' από κάθετη μπαλιά του Ανδρεόπουλου και σέντρα του Χιντζίδη ο Ζορμπάς με δεξί σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 58΄ ο Γκόμες έκανε το 2-0 και δύο λεπτά μετά, ο Χιντζίδης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το κερασάσκι στην τούρτα έβαλε ο Κόντος στο 70ο λεπτό.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ζορμπάς (65' Φάμπιο), Κόντος (80' Καρντόσο), Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης (71' Σουάνης), Μπαλντοβαλίεφ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Τσιάμης, Ζέλιος (62' Ν. Πέττας), Αποστόλου, Ζαϊρί, Κουρέλλας (78' Μεντούρ), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Σταματής, Κρολ (85' Αντωνίου)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics