Breaking News
30 Μαΐου 2016

Με πολύ καλά λόγια για τον Κισσαμικό μίλησε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος μάλιστα δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας τη νέα περίοδο.


Αναλυτικά, όλα όσα είπε είναι τα εξής:

«Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο με σκοπό να κλείσουμε θετικά τη χρονιά και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της δικής μου ομάδας, γιατί από 25 Ιουλίου κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε πολύ γρήγορα να βάλουμε τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και ο κύριος στόχος κι από εκεί και πέρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και οι κύριοι εκφραστές αυτής της προσπάθειας. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου στον φίλο μου τον Σπύρο (σ.σ. Μπαξεβάνο) και στην ομάδα του Κισσαμικού για την εξαιρετική και σταθερή πορεία που είχαν φέτος στο πρωτάθλημα και να τους ευχηθώ καλές διακοπές, καλό καλοκαίρι, με υγεία πάνω απ’ όλα και το ίδιο να ευχηθώ και στους δικούς μου ποδοσφαιριστές».

athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics