Breaking News
11 Σεπτεμβρίου 2016

Για την κατάκτηση του Χρυσού και του Χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο τιμήθηκε από τον ΠΑΟΚ η Άννα Κορακάκη στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη βράβευση. Είαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην ομάδα του Παναιτωλικού να έχει μια καλή πορεία».

Ο Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα έδωσε και την εξής υπόσχεση στην Ελληνίδα Πρωταθλήτρια.

 «Είμαστε ευτυχισμένοι που η Ελλάδα κατάφερε να αναδειχτεί σ’ αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που αυτό το κορίτσι είναι δικό μας, από τη Θεσσαλονίκη και φίλαθλος του ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Είπα στην Άννα ότι από δω και πέρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα λύσουμε όλα τα προβλήματα» σημείωσε στην κάμερα της Nova.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics