Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2016

Δύο ματς και δύο νίκες για τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε και τον Λεβαδειακό με 3-2 στα Χανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με το Μανούσο να σκοράρει δύο φορές (18΄,25΄) και τον Γιώργο Γιακουμάκη να βρίσκει ξανά δίχτυα (34΄). Για τους Βοιωτούς μείωσε στο 38΄ ο Καραχάλιος, ενώ στον 72΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης δαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Κρήτες να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο ξεκίνημα της περιόδου απέναντι σε μία ομάδα με πολλά αμυντικά προβλήματα, η οποία παρότι πάλεψε και είχε σαφώς καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με καλό ποδόσφαιρο, αλλά και την τύχη με το μέρος τους κατάφεραν στα πρώτα 35 λεπτά να σημειώσουν τρία τέρματα. Ο Μανούσος από δύο κόντρες βρέθηκε στην θέση που έπρεπε στο 18΄ και 26΄ και δεν αστόχησε, ενώ στο 34΄ από το κόψιμο του Μουνάφο στη μικρή περιοχή ο επερχόμενος Γιακουμάκης σε άδεια εστία «έγραψε» το 3-0 (είχε σκοράρει στην Κέρκυρα).

Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 38΄ με το υπέροχο πλασέ του Καραχάλιου (1-3) και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του τα έπαιξαν όλα για όλα. Στο 72΄, μάλιστα, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, καθώς από πολύ κοντά ο Πέτρος Γιακουμάκης, μετά από ασίστ του Σίλβα, «τσίμπησε» όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να κάνει το 2-3. Λίγο έλλειψε στο 77΄ να γίνει το 3-3, αλλά το σουτ του Μιλιάζες βρήκε και το δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης

Κίτρινες: Μουνάφο, Μανούσος, Γ.Γιακουμάκης - Τριποτσέρης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (82΄ Ντεβεσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70΄ Τσουράκης), Μανούσος (90΄+2 Στάθης), Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ.Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (56΄ Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (63΄ Καλτσάς), Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46΄ Τόνι Σίλβα)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics