Breaking News
22 Οκτωβρίου 2016

Με δύο γκολ του Ροζέριο Τουράμ στο 16ο και 28ο λεπτό η Κέρκυρα κατέκτησε τη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και την έδρα της, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην εναρκτήρια συνάντηση της 8ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανανίας Φωτιάδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νίκιτς - Φερνάντες, Γιαννούλης, Στανισάβλιεβιτς, Μπέρτος, Ιγκόρ
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς (65΄ Ντουάλ), Ανδρεόπουλος (70΄ Ναζίμ), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας, Τουράμ, Κοντός, Σπίνουλας, Νίκιτς (82΄ Γρομητσάρης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοζίτσκι, Σεφί (74΄ Μάσα), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης, Φερνάντες, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Καλτσάς (60΄ Στανισάβλιεβιτς), Μπέρτος, Χαμντανί (60΄ Δημούτσος), Ιγκόρ.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics