Breaking News
19 Νοεμβρίου 2016

Ο Αρης νίκησε εύκολα την Βέροια με 3-0, σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη χωρίς την παρουσία θεατών στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

 Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 40΄ με τον Μιλούνοβιτς και με απευθείας χτύπημα φάουλ, από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Το 2-0 για τον Άρη έγινε στο 78' από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τάτου, και σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 82΄ με εξαιρετικό σουτ του Παυλίδη, εκτός μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στην γωνία της εστίας του Καντιμοίρη.   

ΑΡΗΣ: Διούδης (87΄Μαντζάρης), Τζανακάκης, Ιντζίδης (84΄Χαριτωνίδης), Ραούλ Μπράβο (55΄Τσουμάνης), Καράμπελας, Αντρέου (55΄Ρόβας), Νέτο (55΄Μπαργκάν), Παυλίδης, Τάτος (80΄Ντόγος), Ίλιτς (55΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (63΄Βουτσιάς)

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ (46΄Καντιμοίρης), Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (62΄Μαραγκός), Σισσόκο, Μπαλάφας (62΄Κωνσταντινίδης), Άρτσε (70? Παπαστεριανός), Μελικιώτης, Χαροντάκης (46΄Σαπρόνγκ), Σισίνιο (62΄Μελίσσης), Καπετάνος (46΄Βίτι) 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics