Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2017

Πολύτιμο  βαθμό απέσπασε ο Ηρακλής από τον ΠΑΟΚ (1-1) στο Καυτανζόγλειο, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στη Super League.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ-οφσάιντ του Πρίγιοβιτς στο 19΄, ο «Γηραιός» ισοφάρισε με τον Μπαστακό στο 80΄ και συνεχίζει να ελπίζει στο «θαύμα» ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής περιόδου (22η).

Διαιτητής: Γκράνας
Κίτρινες: Τζανετόπουλος, Δώνης- Πέλκας, Τσίμιροτ 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ.Παντελίδης):  Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου (69' Πασσάς), Κούρος, Γροντής (78' Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (82' Ιντζόγλου), Περόνε.
ΠΑΟΚ (Βλ.Ίβιτς) :Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (85' Αθανασιάδης), Ενρίκε (44' Κάμπος), Μπίσεσβαρ (29' Πέλκας), Πρίγιοβιτς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics