Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2017

Το αήττητο σερί που έχει η ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ (6 αγωνιστικές και 5 χωρίς να δεχθεί γκολ) συνεχίστηκε και με την ΑΕΛ.

Η Ένωση με το γκολ του Πέκχαρτ στο 24΄, του Τσιγκρίνσκι στο 81΄ και του Αλμέιδα στο 90΄+2 επιβλήθηκε των «βυσσινί» με 3-0 στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική της Super League.
Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ίδιο γήπεδο, πριν από μία εβδομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να κάνουν το 2Χ2 στην έδρα τους και, πλέον, «μοιράζονται» την 5η θέση με τη Ξάνθη (από 36 βαθμούς). Η ομάδα του Χιμένεθ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα κενά του αντιπάλου στο κέντρο της άμυνας και με ισάριθμες κεφαλιές έφτασε στην 7η νίκη της στο ΟΑΚΑ, όπου παραμένει αήττητη (7-5-0). 

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Κίτρινες: Κολοβέτσιος, Πέκχαρτ - Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ρέγες

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Μπακάκης (50΄ Τσιγκρίνσκι), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (62΄ Αϊντάρεβιτς), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ (70΄ Αλμέιδα) 
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ (57΄ Θεοδωρόπουλος), Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Γκουλουνάντζε, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα, Ικάουνιεκς (73΄ Ρέγες)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics