Breaking News
02 Απριλίου 2017

Με γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 90' ο Παναθηναϊκός ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι του ΟΑΚΑ επικρατώντας με 3-2 της ΑΕΚ. Οι Πράσινοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά ο Μπεργκ «χτύπησε» και στο τελευταίο λεπτό δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League.


Οπως φαίνεται κι από τη διακύμανση του σκορ, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο (Κλωναρίδης 24΄, Μπεργκ 27΄), η Ενωση ισοφάρισε (Χριστοδουλόπουλος 62΄-πεν., Πέκχαρτ 77΄) και στην εκπνοή (90΄) ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Διαιτητής: Γ. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Βράνιες - Βιγιαφάνες, Ζέκα, Βλαχοδήμος

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (63΄ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (46΄ Πέκχαρτ), Ροντρίγκες (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες (85΄ Μπουμάλ), Εμποκού (68΄ Λουντ), Κλωναρίδης (68΄ Λέτο), Μπεργκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics