Breaking News
05 Απριλίου 2017

Η έροια επικράτησε στην έδρα της με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε γκολ των Καπετάνου στο 20΄, Σαρπόνγκ στο 36΄ και Σουλέ στις καθυστερήσεις, έφτασε στους 19 βαθμούς και πήρε παράταση ζωής, παραμένοντας πάντως ουραγός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριαντάφυλλος Τίκας ΚΟΚΚΙΝΗ: 90΄+ Μπαλάφας (2η κίτρινη) ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαλάφας, Σουλέ - Λίλα Οι συνθέσεις: ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς, Καλί (80΄ Αντονιάν), Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (46΄ Σουλέ), Κάλβο, Καπετάνος (72΄ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε, Κοζορώνης, Γιάκος, Κοροβέσης (77΄ Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Λίλα (64΄ Ναδάλες), Μαυροπάνος (58΄ Βιδάλ), Ακόστα. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics