Breaking News
15 Απριλίου 2017

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει τη σεζόν με ένα τρόπαιο και με όσο το δυνατό θετικά αποτελέσματα εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» και ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα αναφορικά με την πρόκριση από τον ημιτελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, παρά το 2-0 της Λεωφόρου!

Παράλληλα, ο ηγέτης των «πράσινων» υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την καταλυτική συνεισφορά του Μαρίνου Ουζουνίδη στην αγωνιστική του… εκτόξευση το τελευταίο διάστημα.

Αποσπάσματα από όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

-Το τελευταίο τρίμηνο παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πιστεύεις πως φέτος χάθηκε μια ευκαιρία για μια καλύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα και τι άλλαξε για να κάνετε τώρα τέτοιες εμφανίσεις;
«Σαφώς πιστεύω πως χάσαμε το πρωτάθλημα στο πρώτο μισό της σεζόν, μπορούσαμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα σε αυτό το διάστημα. Όμως, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Συνεπώς, πρέπει τώρα να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε τα πράγματα που μπορούμε να διεκδικήσουμε πλέον».

-Νιώθετε πως είστε η καλύτερη ομάδα σε αυτό το διάστημα;
«Ναι, τους τελευταίους τρεις μήνες μπορεί να είμαστε η καλύτερη ομάδα, όμως όπως είπα πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχει σημασία τι κάναμε στα τελευταία παιχνίδια αν δεν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και δεν πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ως το τέλος της χρονιάς».

-Πιστεύεις πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μερίδιο σε αυτή την αλλαγή;
«Ο προπονητής και όλο το σταφ που έχουμε δίπλα μας έχουν μεγάλο μερίδιο στη βελτίωσή μας. Κάνουν πολύ σκληρή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε όλη την ομάδα».

-Οι αριθμοί σου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι οι καλύτεροι που είχες με οποιονδήποτε άλλο προπονητή. Σε βοηθά ο τρόπος που παίζει η ομάδα;
«Το έχω πει αρκετές φορές, ο τρόπος που παίζουμε τώρα με περισσότερους ποδοσφαιριστές στην επίθεση είναι σημαντικός για την ομάδα κι επίσης για τους επιθετικούς. Σίγουρα είναι μεγάλη η συνεισφορά του, όπως και των υπόλοιπων ανθρώπων γύρω από την ομάδα, σε αυτό που βλέπετε τώρα από εμάς στους αγώνες».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics