Breaking News
04 Μαΐου 2017

Την Τετάρτη αφαίρεσε 6 βαθμούς και σήμερα Πέμπτη τους επέστρεψε στον Ηρακλή η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, καθώς ο «Γηραιός» τακτοποίησε το χρέος του προς τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα.

 

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 03/05/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με τις υπ΄αριθμ. 52/2017 &  53/2017 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. 

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης των  δικαιούχων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεωργίου Μπλέτσα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics