Breaking News
14 Μαΐου 2017

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, στην Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των play off της Super League.

Το τελικό 1-1 σαφώς και αφήνει ικανοποιημένους τους «πράσινους» που προηγήθηκαν με τον Μπεργκ στο 38΄, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56΄ με τον Μασούρα. Με 10 παίκτες από το 12΄ έπαιζε το «τριφύλλι», λόγω αποβολής του Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Σιώπης, Ρισβάνης - Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολέδο, Ρέις
Κόκκινες: 12΄ Ζέκα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (70΄ Λάμπρου), Μασούντ (90΄+5 Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81΄ Ταπόκο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Μέστο (75΄ Ρέις), Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (32΄ Μαρινάκης), Κλωναρίδης (62΄ Λέτο), Μπεργκ 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics