Breaking News
29 Μαΐου 2017

Εξοντωτική χαρακτηρίζει η διοίκηση του Παναθηναϊκού τη τιμωρία της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Super League για τα όσα έγιναν στο ματς της 2ης αγωνιστικής των play off με τον ΠΑΟΚ. Η τιμωρία των «πρασίνων» ήταν για μία ακόμη φορά εξοντωτική: μηδενισμός στο ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά», μείον τρεις βαθμοί από το μίνι πρωτάθλημα και μείον δύο γι΄ αυτό που θα ακολουθήσει τη σεζόν 2017/2018. 

 

Το κουτάκι μπύρας που «προσγειώθηκε» στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς είχε ως συνέπεια να μη συνεχιστεί το ματς μετά το 58΄ και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι «πράσινοι». Στο φινάλε των play off (31/05), πλέον, θα επιδιώξουν να φύγουν με το «διπλό» από την Τούμπα για να εξασφαλίσουν την 3η θέση στην ειδική βαθμολογία και κατ΄ επέκταση ν΄ αποφύγουν τους προκριματικούς του Europa League στις αρχές Ιουλίου.  

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει:
«Μετά την εξοντωτική ποινή που επέβαλε στον Παναθηναϊκό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, η Π.Α.Ε. θα ασκήσει έφεση. Μέχρι τότε μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε: 

- Τη σεζόν 2014-15 για την προκλητική συμπεριφορά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας που ξεσήκωσε τον κόσμο, με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός ? Ολυμπιακός που ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας μας με 2-1). 

- Τη σεζόν 2015-16 για μια φωτοβολίδα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 190.000 ευρώ πρόστιμο, μαζί την απόφαση του Υφυπουργού Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 μέχρι τη λήξη της σεζόν μαζί με επιπλέον 90.000 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός ? Ολυμπιακός που δεν ξεκίνησε ποτέ). 

- Την εφετινή σεζόν για ένα μισοάδειο κουτάκι μπύρα με μηδενισμό, αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs, αφαίρεση δύο βαθμών από τη νέα σεζόν, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 41.500 ευρώ πρόστιμο (για το ματς Παναθηναϊκός ? ΠΑΟΚ που διεκόπη ενώ η ομάδα μας προηγούνταν 1-0). 

Ο Παναθηναϊκός, επειδή δεν επιδιώκει να έχει σχέσεις με την κυβέρνηση, την ΕΠΟ και την αθλητική Δικαιοσύνη, αποτελεί σταθερά το εξιλαστήριο θύμα πάνω στο οποίο εφαρμόζονται σε ετήσιο βαθμό οι πλέον αυστηρές ποινές.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics