Breaking News
03 Ιουλίου 2017

Μετά από οκτώ χρόνια στην Ξάνθη, ο Θοδωρής Βασιλακάκης θ υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο και αποτελεί αισίως το έκτο μεταγραφικό απόκτημα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

 

«Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που θα φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου, αλλά και να σταθώ κυρίως στην προσέγγιση που είχα από τους ανθρώπους της oμάδας, γεγονός που με κέρδισε ολοκληρωτικά. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον προπονητή κ. Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο, κατάλαβα πόσο με ήθελαν και αμέσως σκέφθηκα ότι σε αυτή την ομάδα θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου. Κάνω ένα βήμα παραπάνω και θα προσπαθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η διάκριση στο κύπελλο και η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» δήλωσε ο 29χρονος παίκτης και συνέχισε: «Γνώριζα την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, είναι πολύ ωραίο το κλίμα και οι συνθήκες στο αθλητικό κέντρο και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος που από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσω. Επίσης μου άρεσε η ατμόσφαιρα κάθε φορά που έπαιζα στο γήπεδο Περιστερίου, από εδώ και στο εξής δεν θα είμαι αντίπαλος αλλά μέλος αυτής της ομάδας και υπόσχομαι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω και τη ψυχή μου για να βγαίνουμε νικητές από το γήπεδο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics