Breaking News
04 Ιουλίου 2017

Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους καθώς επιβλήθηκε 4-0 της βελγικής Τουμπίζ. 

 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, σε γενικές γραμμές, με τον Στανόγεβιτς να δοκιμάζει αρκετούς παίκτες και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. 


Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο δωδέκατο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με όμορφη ατομική ενέργεια του Πρίγιοβιτς. 

Πριν κλείσει το ημίχρονο η ομάδα του Στανόγεβιτς κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, τρία λεπτά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισαώρου ο Ενρίκε σκόραρε με κοντινό πλασέ έπειτα από άψογη συνεργασία με τον Αθανασιάδη. 

Στην επανάληψη, ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ παρέταξε δέκα νέα διαφορετικά πρόσωπα, συνέχισε μόνον ο Δεληγιαννίδης και αυτό γιατί ο Λεβέκ που ήταν να περάσει στη θέση του, στην προθέρμανση συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και δεν αγωνίστηκε. 

Στο 66ο λεπτό Κάτσε, Μάτος και Μπίσεσβαρ έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να την στέλνει στα δίχτυα με κοντινό πλασέ για το 3-0 ενώ δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Κουλούρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics