Breaking News
24 Αυγούστου 2017

Η απαξίωση της Super League δεν έχει τελειωμό! Τα σκάνδαλα και η διαφθορά, η εγκληματική οργάνωση, οι στημένες διαιτησίες έδιωξαν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Τα εισιτήρια των αγώνων πλέον προκαλούν σοκ!

Μόλις 7.267 εισιτήρια «κόπηκαν» στα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής της νέας σεζόν, με τον αριθμό να μιλάει από μόνος του… Φυσικά, σε Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός – ΑΕΛ) και ΟΑΚΑ (ΑΕΚ – Παναιτωλικός) οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο ακόμα και να μην συνέβαινε αυτό, ο αριθμός των εισιτηρίων θα ήταν με διαφορά ο μικρότερος σε πρεμιέρες τις τελευταίες σεζόν.

Αν, για παράδειγμα προσθέσουμε στα 7.267 εισιτήρια της πρεμιέρας τα συνολικά 18.479 εισιτήρια που κόπηκαν πέρσι στα παιχνίδια Ολυμπιακού – Λάρισας και ΑΕΚ – Παναιτωλικού, προκύπτει ένα άθροισμα 25.745 εισιτηρίων! Αριθμός που μόνο θλίψη και οργή προκαλεί σε κάθε υγιή φίλαθλο…
pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics