Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2017

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού για τον Γιώργο Παράσχο στον Πλατανιά, με τον Νταβίντ Ομπερχάουζερ να τίθεται εκτός μάχης ενόψει Λεβαδειακού.

 

Ο Γάλλος τερματοφύλακας των κρητικών είχε ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάκωση μηνίσκου. Αυτό σημαίνει ότι τίθεται εκτός μάχης για 2-3 εβδομάδες, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το απουσιολόγιο του Πλατανιά ενόψει Λιβαδειάς.

Το θετικό είναι ότι κατάφεραν να επανέλθουν γρηγορότερα του αναμενόμενου οι Ενσικουλού και Καρυπίδης, ωστόσο για το κυριακάτικο παιχνίδι έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Κρος, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Στάμου. Από εκεί και πέρα ο Ντεβέσα προπονήθηκε πιο χαλαρά την Παρασκευή λόγω οσφυαλγίας, όμως θα βρίσκεται στην αποστολή.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics