Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που προηγήθηκε, ωστόσο ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή και τελικά πήρε τη νίκη με 2-1, σε ένα παιχνίδι που έριξε την «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν γρήγορα, αλλά με τα λάθη στο κέντρο να μην λείπουν. Ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 19', όταν ο Γιουσούφ έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κότνικ έδιωξε με ωραία επέμβαση. Στο 22ο λεπτό ο Πανιώνιος απάντησε στις ευκαιρίες, όταν ο Μασούρας έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Εμπασί έδιωξε σε κόρνερ. Ο Λεβαδειακός ήταν πιο απειλητικός, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο 50' από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο. Στο 58' ο Πανιώνιος ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Λάμπρου άνοιξε στον Μασούρα, ο οποίος απέφυγε τον Τσαμπούρη και έπιασε δυνατό σουτ από πλάγια θέση το οποίο κατέληξε στα δίχτυα. Μέσα στα επόμενα 2 λεπτά ο Λεβαδειακός ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Γιακουμάκης τσίμπησε την μπάλα που έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Λεονάρντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η απόλυτη ανατροπή έγινε στο 78ο λεπτό. Μετά από απόκρουση του Επασί, ο Λεβαδειακός βγήκε γρήγορα στην κόντρα, ο Σουμπίνιο πέρασε κάθετα στον Γιακουμάκη, ο οποίος με την βοήθεια της κόντρας νίκησε τον Κότνικ για το 2-1. Έπειτα, ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, αλλά τελικά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο, Αντιλεού, Νιάς (61' Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (83' Μεντί), Μπελγκαζουανί (91' Ιωαννίδης), Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης 82' Βουκελάτος), Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας, Γεσίλ (54΄Ντουρμισάι).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics