Breaking News
04 Ιανουαρίου 2018

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν το "διαζύγιο", μετον Έλληνα τεχνικό

 

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο" αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, με τον Έλληνα προπονητή να έχει στα χέρια του δύο προτάσεις για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πειραιώτες. 

Έρχεται ο Γκαρθία, στον πάγκο ο Κόντης

Ο Όσκαρ Γκαρθία θα είναι ο διάδοχος του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, με την ανακοίνωση πρόσληψης του Ισπανού τεχνικού να αναμένεται την Παρασκευή. 

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ στη Λάρισα την Κυριακή (19:30), στον πάγκο θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Λεμονή, Χρήστος Κόντης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics