Breaking News
02 Μαΐου 2018

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο βετεράνος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν.

 

Ο Δανός πρώην διεθνής συνέντευξή του στον Τύπο της πατρίδας του γνωστοποίησε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον μυελό των οστών στις αρχές του 2018, μία σπάνια μορφή της νόσου, που σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να "χτυπήσει" άτομα κάτω των 50 ετών (ο Χέρνρικσεν κλείνει τα 49 τον Αύγουστο).

«Νόμιζα πως είχαν τελειώσει τα παιχνίδια της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το αντιμετωπίζω αυτό ως τον αγώνα της ζωής μου», δηλώνει ο Χένρικσεν στην "Ekstra Bladet".

Πως το συνειδητοποίησε; «Άρχισα ξαφνικά να λαχανιάζω όταν ανέβαινα τις σκάλες. Αυτό δεν ταίριαζε με το γεγονός ότι ήμουν σε καλή σωματική κατάσταση. Έτσι άρχισα να το ψάχνω μέχρι που οι γιατροί βρήκαν ότι έχω πολλαπλούν μυέλωμα».

Όπως αποκάλυψε κάνει ήδη χημειοθεραπείες και τον Αύγουστο θα ολοκληρώσει μία θεραπεία με βλαστοκύτταρα, με την οποία όπως είπε «…ελπίζουμε ότι η νόσος θα... ξεκουραστεί. Πρόκειται για ασθένεια που δεν μπορεί να θεραπευτεί, αλλά μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια», σημειώνει χαρακτηριστικά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics