Breaking News
09 Απριλίου 2020

Ένα σενάριο που φέρεται να εξετάζει η Σούπερ Λίγκ για τη διεξαγωγή των εφετινών play off είναι η διεξαγωγή τους στην Αττική και σε ουδέτερες έδρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος είναι οι όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις. Παράλληλα, θεωρείται δεδομένη η απόφαση για τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών. Σε αυτό το πλαίσιο εξετάζεται η παραπάνω λύση, με τους ΠΑΟΚ και Άρη να παραμένουν στην Αθήνα, σε όλη τη διάρκεια των play off. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης θα έχει δικό τους γήπεδο για τις προπονήσεις, ενώ τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν από τη διοργανώτρια αρχή. Μέχρι στιγμής, αυτό το σενάριο βρίσκεται στο στάδιο συζητήσεων και εξετάζεται μαζί με άλλα σενάρια για το πως μπορούν να διεξαχθούν οι αγώνες των play off. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics